Lang gewacht…

 “Lang gewacht, stil gezwegen, nooit gedacht en… ook niet gekregen!”

Het was al een tijd geleden, toen het duidelijk werd dat de Spektakeltoer deze zomer niet door kon gaan en het is ook nog de vraag of het er ooit wel weer van komt.

Jammer!

Misschien kan toch nog iets worden georganiseerd in de winter…

De SSP-hal van het DRU-industriepark in Ulft zou daarvoor zeer geschikt zijn en er zijn verder ook binnenruimtes genoeg om een soort winterfestival te houden.

Dus maar weer even wachten hoe de Coronaregels er dan bijstaan…

Parasol

MEDEDELING! ⛱🌞👒🎩

Omdat ‘de dames’ allemaal de katten zo goed gevoerd hebben kunnen we (hopelijk!) zondag ons slecht-weer-scenario in de kast laten liggen. Nu is de warmte een aandachtspunt! Door het creëren van extra schaduwplekken proberen wij het voor jullie zo aangenaam mogelijk te maken.  

Maar we willen ook jullie, bezoekers van de Achterhoek Spektakeltoer, oproepen om met een vrolijke paraplu, een fleurige parasol en/of een hoed te komen! Zo krijgen we een bont spektakel van bezoekers en is er voor iedereen voldoende schaduw.

Tot zondag! ⛱🌞👒

AST 2019

De Achterhoek Spektakel Toer 2019 zal op zondag 28 juli plaatsvinden. Volg ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes!

Programma!!

Het programma is rond en de verwachting groot: zie hier het complete aanbod!

Achterhoek Spektakel Toer 6 Augustus

De gemeente subsidieert, de Rabobank sponsort financieel net als vele andere bedrijven. Daarnaast wordt zeer weldadig materieel steun verleent en zo hebben we na wat gemier en enig gemartel de 12-de editie van de Achterhoek Spektakel Toer. En opnieuw bij de DRU in Ulft.

Hirondelles

Het programma is weer zeer gevarieerd. Er zijn ruim 30 acts en dus meer dan 60 voorstellingen en concerten. Achterhoekse artiesten en volk van verderop, kinderen en ouden-van-dagen, ze maken muziek in allerlei soorten en maten. Straattheater is er van heinde en ver, op de skatebaan zijn voorstellingen door professionele skaters, boarders en BMX-ers. De Fakkel (de oude fabriekspijp) komt wel zeer opvallend in de aandacht met een verticale tango en in het ICER zal de Rubik-Kubus met gedraai en geschuif gedanst worden.

Het is er allemaal en het kost toch haast niks. Waar doen we het van en hoe is dat mogelijk? De entree voor mensen boven de twaalf jaar bedraagt € 5,- Voor kinderen onder de dertien is de toegang gratis.

We hopen allicht op prima weer. Maar…… Er is een regenscenario!!

De SSP-hal kan in gebruik genomen worden, net als het Ketelhuis, het Schaftlokaal en de Theaterzaal. In de Bibliotheek is ruimte, maar ook in de hal van de DRU-Cultuurfabriek en in het ICER is er die dansvoorstelling. In het Leslokaal bij het Ketelhuis is ook al een voorstelling. Bij regen gaat de Achterhoek Spektakel Toer gewoon door en wordt het zelfs een zeer unieke ervaring!

Zondag, 6 augustus, wordt dus voor iedereen een dag, die je al weer doet verlangen naar de eerste zondag van augustus 2018!

Achterhoek Spektakel Toer 2017

Zondag 6 Augustus 2017:

Zet het maar vast in de agenda: op zondag 6 augustus is als vanouds de Achterhoek Spektakel Toer in Ulft!!